میگه من از منابع طبیعی زمین رو خریده ام؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۲ #89696774

سلام و خسته نباشید خدمت شما اینجانب زمینی کشاورزی به متراژ ۱ هکتار (۱۰۰۰۰ متر) در روستای نشلج دارم. زمین داری قولنامه میباشد و مهر و امضای شورا و شاهد توی برگه هست. بیشتر اهالی روستا از زمین بنده و کشت و کار در ان خبر داشتند. حدودا ۲۰ سالی هست که زمین رو داشته ام. چند سالی هست که کشت و کاری انجام نشده و رسیدگی نکرده ام. ولی متاسفانه ۱ سال پیش زمین من توسط یک معدنی تصاحب شد و شروع به تخریب زمین کردش و نخاله معدن در ان ریخته میشود. برای این کار از طریق قانونی اقدام کردم شخصا. حدودا ۱ سالی دوندگی معدن دار با پارتی و وکلای خود فعلا بر زمین من تصاحب دارد. شخص معدن دار میگه من از منابع طبیعی زمین رو خریده ام اینجانب از شما تقاضا دارم در این مورد چکار کنم. لطفا راهنمایی کنید. اگر نیاز حضوری هست اعلام کنید. لطفا کمک و راهنمایی کنید.. باتسکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
شکایت خود از معدن دار و اداره منابع طبیعی مطرح نمایید
زمین کارشناسی میگردد
در صورتی که زمین شما منابع طبیعی تشخیص داده شود شکایت شما رد میگردد

سلام
اگر معدندار مدعی است که زمین را از منابع طبیعی گرفته به معنی این است که زمین مورد ادعای شما را اداره منابع طبیعی ملی تشخیص داده است بنابراین شما باید به تشخیص ملی بودن اراضی اعتراض کنید تا به این اعتراض رسیدگی شود و چنانچه دادگاه تشخیص دادند که زمین ملی است دعوی شما را رد می‌کنند و اگر تشخیص دادند ملی نیست و مستثنیات است حکم به نفع شما صادر خواهند نمود در این صورت شما می توانید معدن داران نیز بیرون کنید و برای اقامه دعوی راجع به اعتراض به ملی بودن باید با مراجعه به نزدیکترین دفتر خدمات الکترونیک قضائی نزدیک محل سکونت خود دادخواست خود را تقدیم نمایید تا به شعب ویژه ایکه در مرکز استان برای رسیدگی به این امر تعیین شده‌اند ارجاع و رسیدگی انجام گردد

با سلام
درخصوص زمینهایی که از طریق زمین شهری یا منابع طبیعی به اشخاص حقیقی یا حقوقی فروخته میشود حتما قبل بر اساس رای ماده ۱۲ و یا هیئتی که در منابع طبیعی بوده است زمین شما موات و ملی اعلام شده و شما هم از آن بیخبر بوده اید لذا قبل از هرچیز میبایست ابتدا آن رای مربوط به کمیسیون را از طریق مراجعه به دادگاه حقوقی باطل کنید و نشان دهید که قبلا سابقه احیا داشته و سپس بعد از ابطال رای کمیسیون سند منابع طبیعی را ابطال و به نام خود تقاضای ثبت دهید که پروسه تقریبا طولانی است ولی چاره ای جز این نیست .در صورت لزوم برای توضیحات بیشتر لطفا تقاضای خود برای مشاوره تلفنی را در سایت ثبت بفرمایید . با تشکر تعلیمی