واگذاری ملک چگونه است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۵۷ #88177733

سلام و وقت بخیر یه ملک دارم میخواستم یه متن بنویسم که واگذارش کنم به همسرم که بدون بازگشت باشه چی بنویسم توش ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازدفاتراسنادرسمی اقدام نمایید.

با سلام به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید

بنام خدا،به دفترخانه مراجعه کنید و صلح نامه یا هبه نامه رسمی تنظیم نمایید.

ساخت خانه در زمین زراعی بصورت محدود و با تغییر کاربری به مسکونی امکان پذیر است و مشکلی ندارد

سلام‌بهترین راهکار مراجعه به دفاتر اسناد رسمی میباشد موفق باشید

با احترام میتوانید در دفاتر اسناد رسمی صلح یا هبه نمایید

سلام
از طریق دفتر اسناد رسمی هبه یا صلح نمایید .