بهترین زمان تامین دلیل چه زمانی می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۱ #85236823

سلام
الان ساختمانی در کنار ساختمان من در حال ساخت هست که باعث خسارت به ساختمان اینجانب شده است و در اینده ادامه خواهد داشت. حال من الان تامین دلیل کنم و در آخر شکایت کنم و یا منتظر باشم و در آخر کار تامین دلیل کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید همین حالا اقدام به تامین دلیل نمایید

سلام
تقاضای تامین دلیل و کارشناسی جهت برآورد خسارت از شورای حل اختلاف محل
و سپس دادخواست مطالبه خسارت بر اساس آنچه کارشناس تعیین کرده به شورا یا دادگاه مربوطه تقدیم نمایید.
چنانچه خسارات وارده تا ۲۰ میلیون تومان است شورای حل اختلاف
برای خسارات بالاتر از ۲۰ میلیون تومان دادگاه محل وقوع ملک اقدام نمایید

بهتر است در طی پروسه مذکور حداقل ۲ تامین دلیل برای اثبات پیشرفت تخریب ها داشته باشید .