مدت زمان رسیدگی به دادگاه تجدید نظر از زمان اعتراض چقدر است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۸,۹۸۱ #83892

با عرض سلام و خسته نباشید
من حدود یک سال و نیم تصادف کردم و دادگاه دو ماه پیش تشکیل شد و به دلیل نواقص موجود به رای دادگاه اعتراض کردیم و لایحه نوشتیم
مدت زمان رسیدگی به دادگاه تجدید نظر چقدر است و حدودا چه مدت طول می کشد برگزار شود؟؟؟
و ضمنا اگه دیه بنده بیش از دیه یک نفر بشود بیمه دیه منو کامل میدهد؟؟؟
متشکرم

مشاوره حقوقی دیه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رسیدگی و صدور رای بستگی به حجم پرونده های ارجاعی به شعبه ی مذکور دارد.معمولا یک ماه است.
سقف دیه برای یک نفر است و مازاد توسط صندوق تامین خسارات های بدنی پرداخت میگردد.

سلام
بیست روز مهلت دارید به حکم صادره اعتراض کنید
با احترام حاجی زاده

۲۰ روز فرصت دارید به حکم معترض شوید

با سلام دیه تا سقف بیمه ای است که طرف مقابل خودرو را بیمه نموده است مابقی از شخص باید طلب شود

پس از تجدیدنظر خواهی شما بسته به شعبه ای که پرونده شما ارسال شده است و نوبت ها در این شعبه به پرونده شما رسیدگی می شود و زمان خاصی را نمی توان پیش بینی نمود. اما معمولا در عرض ۴ تا ۵ ماه می توانید منتظر پاسخ باشید. بیمه نیز سقف مشخصی دارد.

درود بر شما
روند رسیدگی قضایی زمان ثابت و مشخصی ندارد . در مورد بیمه هم بستگی به سقف تعهدات بیمه ای دارد و بهتر از بیمه جویا شوید .

اگر محکمه بدوی قرار صادر کرده باشد اصولا تجدیدنظر زمان زیادی نخواهد برد ولی اگه حکم داده باشه تجدیدنظرش زمانبر خواهد بود و یحتمل یکسال بیشتر طول بکشه.کلهم الان به خاطر اینکه بیشتر آرای بدوی مورد اعتراض واقع میشوند رسیدگی تجدیدنظر در اغلب استانها زمانبر شده است.هیچ قاعده و فرمول مشخصی هم نداره.بستگی به حجم پرونده های اون شعبه داره چون به ترتیب وصول وقت رسیدگی صادر میشه.