آیا میتوان زمین در مقابل زمین گرفت؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۵۱۱ #80946986

با سلام و احترام. پدرم در سال ۱۳۴۷ زمینی حدود ۴۰۰ متر را در تهران خریداری نمودند و از تهران به مشهد عزیمت کردیم. زمین دارای سند دفترچه ای است و استعلام ثبت اسناد گرفتیم مالکیت پدرم را نشان میدهد.
گویا زمین را مسکن و شهرسازی طیق قوانین خودشان گرفته و بعدش به سپاه داده است. الان زمین دقیقا وسط دانشگاه امام حسین افتاده است.
قطعا رفع تصرف نمیشود کرد. الان باید چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قیمت زمین و اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است

امکان مطالبه اجرت المثل ایام تصرف وجود دارد....

با سلام به اداره حقوقی سپاه مراجعه کنید تا توافق بشود لیکن اگر توافق حاصل نشد دعوی خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بنمایید.

با سلام
شما باید طبق قانون دادخواست مطالبه قیمت زمین‌ به نرخ روز و اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید که بعد سپاه راضی به پرداخت وجه ویا جایگزینی زمین برای شما را بنماید. ان شاالله.

درود ابتدا سعی در مصالحه یا اخذ زمین دیگر به ازای ملک خویش و در صورت عدم حصول نتیجه طرح دعپای خلع ید و اخذ اجرت المثل ایام تصرف

با سلام،می توانید دادخواست مطالبه قیمت زمین‌ به نرخ روز و اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید.

با سلام
سعی کنید از طریق مصالحه با مرجع ذیربط انجام شود.

موفق باشید