آیا امکان شکایت از مغازه تجاری که در همسایگی خونه من هست وجود داره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۰۴ #77033481

سلام مدتی حدود یک سال و نیم میشه که زمین کناری اپارتمان ما رو به کسی اجاره دادن و اونم کارواشی زده مشکل از اینجا شروع شد که ایشون دستگاه های خودشون رو دقیقا پای دیوار ما گذاشتن و هیچ دیواری خودشون نذاشتن این کار ایشون همراه با سر و صدای زیاد و البته لرزش توی خونه ما شده چون خونه ما دقیقا واحد اوله بعد از چند بار تذکر و ضحبت های دوستانه ایشون حالا میگن ندارن هزینه کنن و منم طاقتم سر اومده و حتی مستاجری هم گه توی خونه اوردم بخاطر این قضیه از خونه رفته از چه نهادی برای بیرون کردن این اقا باید از ایشون شکایت کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تامین دلیل نمایید و سپس شکایت رفع مزاحمت مطرح کنید

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

اول از طریق شورا دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید بعدا تقاضای رفع مزاحمت نمایید کیفری یا حقوقی میشود اقدام نمود

سلام
میتوانید مراتب را تامین دلیل کنید و متعاقبا به استناد تامین دلیل اقدام به طرح دعوای رفع مزاحمت کنید

بله شما می توانید به دادسرا مراجعه و شکایت مزاحمت کنید