آیا میتونم با عکس پیامهاش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۴۹ #73823436

سلام خسته نباشید من پسر برادر شوهرم بهم فحش داده و تهمت زده که پدرش برای من پول میزده و اصلا همچین چیزی نبوده

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید با استناد به پیامکهای ارسالی علیه نامبرده شکایت کنید.

سلام. بله چنانچه پیامک بوده درخواست پرینت پیامها را بدهید و درخصوص فضای مجازی نیز عکس چت ها صرفا جزو امارات محسوب شده و در جهت اثبات ادعای شما مفید است و لازم است شاهد و مدرک دیگر نیز ارائه کنید. عکس به تنهایی کافی نیست

با سلام
با داشتن پیامک امکان میتوانید بر علیه شخص فرستنده طرح شکایت نمایید .

با سلام
بله می توانید شکایت کنید ، از پیامها عکس بگیرید تا از بین نروند و البته اگر پیامک بوددر پیشبرد روند کاریتان بسیار موثر بود چون در آنجا دادسرا درخواست اخذ پرینت پیامک ها را میدهد .
به هر ترتیب شما اقدام خود را انجام دهید .

با سلام..
در صورت داشتن پیامک از مخاطب فوق، می توانید باستناد پیامکهای مذکور علیه نامبرده طرح دعوی کیفری نمائید..
موفق باشید..

سلام
بله امکان شکایت هست ک از پیامک ها اسکرین گرفته شود.
و پیام های شبکه های اجتماعی هم قابل کارشناسی و استناد میباشد

باسلام
با داشتن پیامک شما میتوانید با استناد به آن بر علیه شخص اقدام نمایید