آیا امکان شکایت برای دریافت بیمه هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۶ #72692697

من چند سال در شرکت خانوادگیمون (مسولیت محدود ) با عنوان مدیرعامل کار کردم (شرکت خدمات رایانه ای) ولی حق بیمه ای برام واریز نشده. الان هم سالهاست شرکت تعطیل و جمع شده است. آیا امکان شکایت از خودمون برای دریافت بیمه هست؟ اساسنامه و روزنامه رسمی برای مدیرعاملی موجود است.

مشاوره حقوقی بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق مندرجات اساسنامه شرکت اقدام نمایید لطفا جهت ارایه توضیحات لازم از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید که ضمن ارسال اساسنامه شرکت پاسخ درست آرایه گردد.

خیر امکان پذیر نخواهد بود

با توجه به سمت مدیر عاملی خیر ممکن نخواهد بود

سلام.مدیرعامل نمیتواند تحت قانون کار نمی باشد وبه تبع بیمه کارگر ی نمی شود...

با سلام خیر بیمه هر فرد فقط تا پایان هر ماه بسته میشود و نمیتوانید اقدامی انجام بدهید تنها چنانچه کد کارگاهی ثبت شده داشته باشید کارگران فقط میتوانن از شما شکایت کرده ودر صورت صدور رای جریمه های مربوطه توسط کارفرما واریز و بیمه میشوند ..مدیر عامل نمی تواند از این قانون استفاده نماید

باسلام
دوست عزیز پاسخ منفی میباشد زیرا اولا به استناد ماده ۱۸۸ قانون کار کارگاههای خانوادگی مشمول قانون کار نمی شوند و ثانیا سمت مدیرعاملی نیز نمی تواند تحت عنوان کارگر قرار بگیرد و مشمول قانون کار گردد.

رابطه خویشاوندی جزو بیمه حساب نمی شود و سهامدار و مدیرعامل بیمه نمی شوند .