طلاق دادن بدون پرداخت مهریه

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۲۴,۱۵۳ #7226

سلام

من و همسرم 5 ساله با هم ازدواج کردیم و ساکن کرج هستیم

اما به دلیل 1000 مشکل من میخوام زنم رو طلاق بدم

البته 100% خواهان من هستم

چرا که تنها کسی که توی زندگی داره ازار میبینه منم

و همسرم به هرچی میخواد رسیده منم که همه چی از دست دادم

میخوام جوری طلاق بدم که هیچ یک از 100 سکه مهریه به گردن من نیوفته

من یه برگه از زنم دارم که با دست خط خودش و امضای خودش (3 سال پیش داده)

نوشته که مهریه اش رو به طور کامل به من بخشیده

ایا این برگه معتبر هست ؟ که نتونه مهریه بخواد؟

2 همسر من به بیماری واژینیسموس دچار هست

و به هیچ وجه توی این 5 سال ما رابطه زناشویی نداشتیم و من خسته شدم از این زندگی خواهر و

برادری

ایا این بیماری که مطمئنا از زمان قبل از عقد بوده باعث فسق نکاح یا عدم تعلق گیری مهریه به زنم

میشه؟

ایا برای محکم کاری نیاز به گرفتن وکیل دارم یا با این اوصاف هریه بهش تعلق نمیگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
شما عر زمان می توانید جهت طلاق اقدام نمایید،اگه دست نوشته هبه باشد،از سوی زوجه قابل رجوع است،

سلام
شما میتوانید هر زمان تمایل داشتید بدون دلیل همسر خود را طلاق دهید منتها پرداخت مهریه در این شرایط الزامیست

با درود مهریه بر دوش شماست مگر ثابت کنید پرداخته اید یا هبه شده یا صلح....
شما هر زمان می‌توانید زوجه را طلاق دهید. لیکن حقوقی مالی زوجه باید تعیین تکلیف شود.
وکیل بهتر است اختیار نمایید.

بهتر است حداقل از یک وکیل مشاوره دریافت نمایید به طور کلی امکان فسخ نکاح نمی باشد

درود برشما
استناد دستنویس که زوجه اقرار به بخشش مهر خود کرده قابل رجوع می باشد مگر اینکه ابرا از اصل دین کرده باشد که دیگر راهی برای رجوع زوجه نیست
باتوجه موارد فسخ شما باید توانای فسخ نکاح رو در محکمه اثبات نمایید

مهریه به عهده مرد است
چنانچه همسر شما از بذل خود رجوع کند قابل وصول از ناحیه همسرتون خواهد بودو در صورتیکه بیماری همسرت شما حق فسخ دارید

درود
بله می توانید به آن دست نوشته استناد کنید اگر مورد اظهار انکار یا ادعای جعل قرار نگیرد معتبر است.