گرفتن مهریه زن فوت شده چگونه است؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۱۶ #71770286

خواهرم چندین ساله فوت شده،مهریه خواهرم رو میخواد از همسرش بگیره ، و خواهرم یک پسر هم دارد، ۱۱۴ سکه مهریه چند درصد به مادرم میرسه ،و چگونه درخواست بده که نتیجه بگیره

مشاوره حقوقی مهریه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پس از اخذ گواهی انحصار وارثت امکان مطالبه مهریه وجود دارد.

سلام.پس از اخذ گواهی انحصار وارثت امکان مطالبه مهریه وجود دارد....

باسلام
به استناد گواهی انحصار وراثت میتوانید برای مطالبه مهریه اقدام کنید

باسلام و درود پس از اخذ گواهی انحصار وارثت امکان مطالبه مهریه وجود دارد.

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس مهریه را مطالبه نمایید

ابتدا تقاضای انحصار وراثت باید داده شود سپس از اجرای ثبت یا دادگاه تقاضای وصول ارث شود بدین طریق که یک چهارم از آن سهم خود زوج است و از باقی مانده یک ششم سهم مادر و الباقی سهم پسر

باسلام سهم مادر یک ششم و مابقی به پسر می رسد