چه راهی برای دست یابی به این مال وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۲۶۵ #70517939

پدربزرگ من سال ۶۷ فوت کردند. گواهی فوت و انحصار وراثت و سایر مدارک فوت ایشان مفقود شده. در حال مشخص شده که یک و نیم دانگ از مغازه ای متعلق به ایشان است. تنها وارث زنده مادر من است. چه راهی برای دست یابی به این مال وجود دارد. ملک در برگه حصر وراثت ایشان قید نشده و تازه پیدا شده است

مشاوره حقوقی ارث
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست تحریر ترکه خود را به استناد گواهی حصر وراثت صادره ماسبق تقدیم نمایید.

سلام
دادخواست تحریر ترکه بدهید .

دادخواست تحریر ترکه را باستناد گواهی حصر وراثت صادره ماسبق ثبت نمایید.

با گواهی حقر وراثت دادخواست تحریر ترکه مطرح نمایند

با اخذ گواهی حصر وراثت تقاضای تحریر ترکه کنید.

درود
مجدد اقدام کنید.

باسلام
باید مجدد ابرای انحصارو راثت اقدام کنید و بعد دادخواست تحریر ترکه تنظیم نمایید.