مانع ورود والدین میشود، چه اقدام قانونی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۶۲۳ #70495975

سلام . همسرم حدود یکسال است که با وجود بچه شیر خواره مانع ورود پدر و مادرم (پدر و مادر زوجه)به منزل مشترک می شوند و حتی در صورت بیماری فشارخون بالا دارم نمی توانند به دیدارم بیایند و عنوان می کند اگر پدر و مادرت وارد منزل مشترک شوند من به جرم مزاحمت به ۱۱۰ زنگ خواهم زد.چه باید بکنم از لحاط روحی و فشار بالا در وضعیت بدی قرار دارم و احتمال سکته برایم وجود دارد؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمیتونه مانع شما بشود

سلام
زوج اختیار و حق انتخاب این را دارد که چه کسانی را در آمد و رفت به منزل بپذیرد ولی نمی تواند از رفتن شما به ملاقات والدین جلوگیری نماید .علی ایحال این موضوع با صحبت و گذشت قابل حل در خانواده است .

سلام، متاسفانه راه حل حقوقی پیش روی شما نیست

با سلام
۱- بدون تردید حتی با تماس ایشان با پلیس اتهامی متوجه خانواده شما نخواهد بود
۲- ایشان از نظر حقوقی میتواند مانع ورود خانواده محترمتان به منزل خود باشد و این امتناع قابل پیگیری حقوقی نیست
۳- با این وجود شما حق هرگونه رفت و آمد متعارف را خواهید داشت و اتفاقا این حق شما قابلیت مطالبه و پیگیری حقوقی دارد

این موضوع قابل پیگیری قانونی نیست بهتر است با مشاور خانواده در میان بگذارید

سلام سعی شود به تفاهم برسید لذا زوج مجاز است و حق و اختیار خانه رادارد ضمنا شما میتوانید به دیدار پدر و مادر خود روید و زوج نمی تواند مزاحمت ایجاد نمایید موفق باشید

با درود نمبتواند به اتهام مزاحمت علیه والدین شما طرح شکایت نماید زیرا به منزل فرزند خود مراجعه می‌کنند
بهتر است با روش مسالمت آمیز به موضوع فیصله دهید، قانونا اقدام کنید چالش های دیگری در راه خواهد بود و زندگی به کام تلخ خواهد شد