حکم پارک دو خودرو در یک پارکینگ منع قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴,۳۲۱ #68745

من یک پارکینگ بزرگ و عریض دارم که دو خودروی من به راحتی در کنار هم در آن جا میشوند بدون آنکه مزاحمتی برای سایر پارکینگ ها و محل عبور و مرور سایر همسایگان ایجاد شود و بدون آنکه به مشاعات تعرضی کرده باشیم.
گروهی از همسایگان که خودروهای اضافه خود را در فضاهای اضافی پارکینگ ها و مشاعات پارک میکنند، بر طبق توافق، ماهانه اجاره بهایی بابت آن پرداخت میکنند. نظر به اینکه دو خودروی من در محل پارکینگ شخصی خودم، و کنار همدیگر قرار میگیرند و از هیچ فضای مازادی استفاده نمیکنم، آیا من هم باید نسبت به پرداخت اجاره بها اقدام کنم یا اینکه نیازی به پرداخت اجاره برای بنده نیست؟
با تشکر،

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.برخلاف تصور برخی، پارکینگ هر شخص متناسب با متراژ میتواند محل پارک یک یا دو یا چند خودرو باشد. لذا معیار متراژ پارکینگ میباشد نه اینکه فقط حق پارک کردن یک ماشین را داشته باشد. اگر در پارکینگ شما دوتا خودرو به راحتی پارک میشه، در واقع شما از مالکیت اختصاصی خود استفاده میکنید،لذا بابت این کار نباید هزینه ای پرداخت کنید چون از مال وملک خود استفاده میکنید.

اگر پارک کردن شما مزاحمتی برای همسایگان ایجاد نمی کند منع قانونی ندارد و لزومی به پرداخت وجه نمی باشد.

اگر مزاحمتی برای دیگر همسایگان ایجاد نمی کند مانعی ندارد

با سلام
اگر مزاحمتی برای دیگران ایجاد نمیکنه و جای پارکینگ و عبور و مرور را نگرفتید مانعی ندارد و وجهی پرداخت نکنید

با درود اگر در قسمت اختصاصی باشد مانعی ندارد

سلام دوست عزیز، اگر فراتر از حق خود استفاده کنید باید هزینه آنرا بپردازید، لکن یک پارکینگ با اضلاعش متعلق به شماست و اگر یک میلیمتر هم بیرون بزند از حقوق دیگران نیز بهره می برید و باید هزینه پرداخت، در اینجا با توضیح شده می توان گفت خیر

با سلام
بشرطی که وارد قسمت اختصاصی دیگران نشده باشید