از طریق چه مرجعی آنها را ملزم کنم مزاحم نشوند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۲ #64159829

باسلام خدمت وکلای گرامی من در اسفند ماه سال گذشته با همسایه درگیری داشتم و ایشان علاوه بر فحاشی و ضرب و جرح و تخریب اموالم من را بسیار آزار دادند پس از مراجعه به پلیس ۱۱۰ شکایت کردم و شکایتم همچنان ادامه دارد الان با گذشت هفت ماه از این قضیه و پیشرفت پرونده البته باید ذکر کنم از همه‌ی آزار های همسایه فیلم دارم و در پرونده موجود است این همسایه از ششم آبان من را به منزل خودم راه نمی‌دهد ایشان طبقه پایین و من بالا هستم و وقتی پایم را در ساختمان می‌گذارم عربده کشی و فحاشی میکند بارها فرزندانم را در راه پله زده می‌گوید شکایت کردی روزگارت سیاه میکنم و واقعا کرده یک ماه است من و خانواده‌ام آواره ایم نمی‌دانم با چه مرجعی آنها را ملزم کنم مزاحم نشوند و به خانه ام بروم حتی بنگاه را هم نمی‌گذارد حداقل خانه را بفروشم یا لباس بردارم راه پله را با وسایل شخصی خود مسدود کرده است و هر دفعه ما را با چاقو و یک عده مرد می‌ترساند نمیدانم چگونه به خانه ام بروم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
اتهامات، مشتکی عنهم، دارای عناوین متفاوتی است توهین، ضرب و شتم، و ایجاد مزاحمت.
اکنون اگر از ورود شما به منزل خویش نامشروع و غیر قانونی جلوگیری می‌نمایند، بصورت کیفری شکایت ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق مطر نمایید و باید این موضوع را اثبات نمایید.
در ضمن راه کار (دادخواست) صرفا حقوقی نیز متصور است.

ضمن تماس با پلیس ۱۱۰ نسبت به اخذ گزارش اقدام نمایید و سپس شکایت توهین و تهدید و ایراد ضرب و جرح عمدی و مزاحمت ارائه نمایید

سلام کاربر عزیز شما قطعی و حتمی شکواییه‌ای جدید با عناوین ایجاد مزاحمت ممانعت از حق توهین فحاشی ارعاب و تهدید به قتل و سلب آرامش قید دستور موقت و اورژانسی مبنی بر رفع موانع در جهت ورود به منزل

باتوجه به فرض سوال : شما باید مجددا شکایت دیگری مطرح کنید بابت فحاشی و ضرب و جرح فرزندان .‌همچنین وقتی مانع ورود شما به آپارتمان میشود بایستی شکایت ممانعت ازحق مطرح کنید و نه مزاحمت .‌ زیرا در ممانعت از حق عمل فاعل به طورکلی مانع استفاد‌ه‌کننده از حق می‌باشد

با سلام
ضمن شکایت رفع مزاحمت ملکی، به کلانتری رفته و با مامور به خانه بروید برای برداشتن وسایل

در این خصوص موقع ورود به منزل باید با ۱۱۰تماس بگیرید و شکایت ممانعت و مزاحمت از حق طرح کنید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه صرفا از طریق قانون می توانید اقدام نمائید و با مدارک و دلایل کافی مجبورید اقدام به طرح دعوی رفع مزاحمت ملکی بنمائید..
موفق باشید..