الزام به تمکین باعث میشه نفقه بهم تعلق نگیره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۰۸ #63649489

سلام
همسرم برای دادگاه تمکین یه قولنامه صوری اورد و چون دید قضیه داره جدی میشه اونو از اعتبار ساقط کرد این دفعه یه قولنامه دستی بین خودشو باباش نوشته که پدرش خونشو بهش اجارا داده پول پیش پرداخت هم مثلا دستی داده و یک رسید صوری از دریافت پول توسط پدرش اورده مسئله اینجاس خونه ملک پدرشه و خانواده ی عیال وارش توش زندگی میکنن منتها قراره واسه یه ساعت خانوادشو بفرسته برن که کارشناس بیاد گزارش کنه بره من این وسط چطور ثابت کنم این خونه متعلق به خانوادشه و خانوادش در اون خونه دارن زندگی میکنن تقریبا جوری قولنامه رو دستی تنظیم کردن که مو لا درزش نره منتهای مراتب من پروندهی نفقم توی جریانه اگه این وسط الزام به تمکین بخورم نفقم هم میپره؟ دو ساله بهم نفقه نداره و جدا زندگی میکنیم، من نفقه رو هم به خاطر طلاق از طرف خودم به جریان انداختم میخوام بدونم الزام به تمکین باعث میشه نفقه بهم تعلق نگیره؟ کارشناس به اینکه خونه متعلق به پدرشه توجه میکنه توی گزارشش یعنی سر این مسئله حساسیت نشون میده؟ ضمنا یه مدت پیش در دادگاه مهریه گفت خانه ای ندارد و منزل پدرش ساکن هست این مدرک کمکی به قضیه میکنه؟ خب کارشناس میگه من خونه و وسایل رو میبینم خو معلومه خونه و وسایل موجودن منتها نه وسایل متعلق به خودشن نه خونه رو واقعا اجاره کرده چون اصلا خانوادش پر جمعیته و وضع مالی خوبی ندارن که بیان خونشونو به این بدن چون کارشناس داشت درخواستشو رد میکرد توی یه روز رفت این قولنامه رو تهیه کرد،لطفا جامع و کامل راهنمایی کنید از چه حربه ای برای برملا کردن حقیقت امر استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
کارشناس از همسایه ها تحقیق خواهد کرد پیشنهاد من اینه که شما هم همراه کارشناس به بازدید خونه برید

سلام ضپن تهیه استشهادیه تقاضای تحقیق محلی نمایید

با درود میتوانید تقاضای تحقیقات محلی بنمایید، زوجه اگر تمکین نکند ناشزه محسوب و مستحق نفقه نمیباشد.

با درود..
در صورت صدور حکم قطعی مبنی بر تمکین، و امتـناع از تمکین
در مرحلــه عمــل و اجرای حکـم، مراتب نشــوز شـما ثابت و مستحق دریافت نفقه نخواهید بود..

سلام اگر حکم الزام به تمکین صادر ولی تمکین نکنید ضمانت اجرایش اسقاط نفقه است .

درود بر شما، در خصوص اثبات ادعای خود بهتر است استشهادیه ای تنظیم و ارائه نمایید، لکن چنانچه حکم تمکین قطعی شود و شما تمکین نکنید، ناشزه محسوب شده و نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت.

درود
استشهادیه محلی تنظیم کنید منزل برای پدرشان است. حکم قطعی الزام به تمکین و عدم تمکین شما موجب اسقاط نفقه شما می شود.