آیا اصل معامله باطل است یا باید فروشنده به موارد قید شده در قولنامه پاسخگو باشد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۷ #60928597

سلام و عرض ادب
یه زمین میخام معامله کنم اگر این ملک انحصار وراثت نشده باشد بعد از معامله آیا اصل معامله باطل است یا با ید فروشنده به موارد قید شده در قولنامه پاسخگو باشد .

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برای انجام معامله بر ماترک تایید همه وراث نیاز بوده و برای انجام سایر مراحل باید گواهی انحصار وراثت را داشته باشید.

با سلام
اصل معامله به صورت غیرنافذه که بعد اجازه همه وراث قانونی میشه اما برگه انحصار وراثت برای اقدام قانونی و ثبتی و مشخص شدن حدود ورثه نیازه

شما برایهر اقدام قانونی نیاز به گواهی حصر وراثت دارید

باسلام
ابتدا بایستی از طریق اخذ گواهی انحصار وراثت از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید

اینگونه معاملات ، معاملاتی پرریسک و به لحاظ حقوقی هم دارای شبهه و اشکال هستند. شما بهتر است اول از همه گواهی حصر وراثت را مشاهده نمائید و در زمان معامله همه وراث یا حضور داشته باشند و امضاء نمایند و یا اینکه وکالت محضری به یک وکیل یا یکی از وراث داده باشند در غیر اینصورت معامله شما غیر نافذ خواهد بود.
موفق باشید

با سلام
معامله مال متوفی بدون اخذ انحصار وراثت و پرداخت گواهی مالیات بر ارث و نیز حضور تمامی ورثه امکان ندارد و دفاتر اسناد رسمی در صورت ارتکاب این عمل تخلف انتظامی انجام داده اند.
در هنگام فروش ملک ورثه ای ، به هنگام نوشتن مبایعه‌نامه ، حتما باید همه وراث یا وکلای آن‌ها حاضر باشند و مبایعه‌نامه را امضا کنند.در واقع براساس گواهی انحصار وراثت مشخص می شود شما قرار است با چه افرادی در معامله ملک رو به رو باشید.

با سلام
بدوا" برای شروع فروش ماترک متوفی نیازمند انحصار وراثت و اخذ فرم شما ۱۹ از اداره مالیات می باشد و بعد از آن شخص فروشنده می بایست یا از ورثه وکالت نامه تام برای انتقال ملک و یا همگی اقدام به امضاء مبایعه نامه نمایند !