در دادگاه الزام به تمکین چگونه دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۰,۳۰۲ #60624701

سلام
من چند روز دیگه موعد دادگاه الزام به تمکین همسرم است و همسرم با توجه به درخواست های مکرر من برای شروع زندگی مشترک حاضر به زندگی نیست و میگه به خانواده ام توهین کردی و فحش که البته هر حرفی که شده متقابل بوده و ایشون هم کم نگذاشتن و همواره در حال تحریک من برای شروع دعوا بودن بعدش که من یه کلمه میگرفتم ازم آتو میگرفتن و از کله کوه میساختن! حتی با وکیل که مشورت کردم گفتن خودت و کسایی که بهشون توهین شده ازش شکایت کیفری بکنید اما من این کارو نکردم! به جز این موضوع هم نفقه شون رو دادم و کوچک ترین آزاری براشون نداشتم اما ایشون میگن تو داری آزازم میدی و دوسم نداری و زندگیمو نابود کردی و نمیخوامت و...! خانوادشون تحریکش میکنن که این آدم به درد بخور نیست و طلاق بگیر ازش! شکایت نفقه کرده بوده که گویا در همون دادیاری بدون اینکه من رو احضار کنن رد شده مهریه اش رو هم اجرا گذاشته و برای من توقیف اموال صادر شده اما هنوز موعد دادگاهش نرسیده! ضمنا مسکن مستقل به همراه اثاثیه هم فراهم کردم! و اینکه با وجود اینکه در دوران عقد هستیم ایشون قبلا با رضایت خودشون تمکین خاص داشتند. حالا سوال من این هست با این توضیحات به چه شکل باید در دادگاه تمکین دفاع کنم و آیا این امکان وجود داره که درخواست تمکینم در بشه؟ و اینکه آیا حضور شاهدینی که شهادشون رو ضمیمه دادخواستم کردم در دادگاه لازمه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق تعاریف شما وکارهایی که انجام دادید نباید مشکلی برایتان پیش بیاید ودرخواست تمکین باید صادر شود

درود
دوست عزیز قبل از تاریخ رسیدگی هر چه زودتر اظهارنامه ای مبنی بر تمکین به همسرتان ارسال کنید که در آن قید شده باشد که منزل مستقل فراهم نموده اید جهت ادامه زندگی و اینکه نمیخواهید این ناراحتیها و کشمکشها که در بیشتر خانواده ها میباشد و قند زندگی میباشد بیشتر از این به طول انجامد و دوست دارید در کنار ایشان باشید ارسال و در روز رسیدگی به شعبه ارائه دهید موفق باشید

با توجه به مواردی که در سوالتون ذکر نمودید از دادگاه تقاضای الزام وی به تمکین و شروع زندگی مشترک را بنمایید و چون مقدمات موضوع با توجه به موارد اعلامی شما از جمله پرداخت نفقه و مسکن مستقل و.. فراهم است فلذا به احتمال قوی همسرتان محکوم می شود.

فقط در صورتی که ایشون بتوانند سوءرفتار شما رو اثبات کنند رای به نفع شما صادر نمیشد. اصل بر اینه که حق با شماست. شما نیاز نیست از خودتان دفاع کنید بلکه همسرتان باید از خودشان دفاع کند و اگر در حین دفاع اتهامی به شما وارد کرد، مثلا کتک زدن یا فحاشی، باید اثبات کنند و بعد از طی کلیه این مراحل یعنی ۱- وارد شدن اتهام به شما ۲- اثبات این ادعا، اونوقت نوبت شما میرسد که از اتهام وارده به خودتان دفاع کنید. پس بدون نیاز به شاهد و... و با خیال راحت در جلسه دادگاه حاضر شوید.

بنام خدا،در صورتیکه نفقه را پرداخت نموده اید و شرایط زندگی متعارف را برای ایشان فراهم کردید نگرانی بابت الزام به تمکین نداشته باشید.

باسلام
با توجه به اینکه منزل و اثاثیه تهیه کردین و اظهارنامه فرستادین یا خودتون ایشون دعوت به تمکین کردین وتشریف نیاوردن احتمالا در دادگاه ملزم به تمکین میشوند ودرصورت عدم تمکین ناشزه محسوب میشوند ونفقه بهشون تعاق نمگیرد

درود
در صورتی که امکانات مناسب فراهم باشد، می تواند صورت جلسه از طریق نیروی انتظامی تهیه نمایید و یا تامین دلیل کرده و مدارک را به دادگاه ارائه دهید. اولی با سرعت بیشتری ممکن است.