گرفتن حضانت کامل فرزند توسط پدربزرگ چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۲ #59415356

با سلام
بعد از فوت خواهرم من با شوهرش ازدواج کردم که دختری داشتند اما لان شوهرم با اذیتهای بی اندازه اش باعث شده که به خانه پدری بیاییم الان دختر خواهرم ۲۲ ساله است چگونه میتوان حضانت دختر را پدربزرگ بگیرد درصورتیکه دختر راضی به زندگی با پدرش نیست لطفا جوابم را بدهید.

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از آنجایی که دختر خواهرتان ۲۲ سال سن دارند برای انتخاب محل زندگی بین پدر و پدربزرگ مادری نیاز به اجازه پدر ندارند

دخترخواهرتان میتواند مستقلا و یا با هر کس بخواد زندگی کند.

سلام ایشان به سن قانونی رسیده و نیاز به حضانت ندارد

سلام
پس از رسیدن به سن بلوغ، دادگاه خود را فارغ از رسیدگی در خصوص حضانت دانسته و فرزند حق انتخاب خواهد داشت

پدر دختر نمیتونه چنین درخواستی بده حضانت با پدر است بعدم دختر به روشد بلوغ فکری رسیده

سلام با توجه به اینکه ایشان به سن بلوغ رسیده اند بحث حضانت منتفی می باشد و ایشان خود می توانند تصمیم بگیرند با چه کسی زندگی کنند.