اگر زن خانه را ترک کند و مرد قفل درب را عوض کند کدام یک محکوم میشوند؟

پرسیده شده
۵۰ پاسخ ۳۹,۰۲۹ #55899

سلام ببخشید میخاستم بپرسم شوهرم مدام با من بدرفتاری میکند و بعد کنکم میزند و من را تنها میگذارد در خانه و به خانه مادرش میرود و به من میگوید حق نداری از خانه بیرون بروی و اگر بروی قفل درب را عوض میکنم و میگویم بدون اجازه من از خانه رفته اگر من بخاطر اینکه آرام شوم به خانه پدرم رفتم و بعد برگشتم خانه مشترکمان و دیدم قفل درب را عوض کرده حق را قانون به من میدهد اصلا باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص ضرب و شتم از ایشان شکایت کیفری کنید
اگر بتوانید خوب ضرر مالی و جانی را ثابت کنید میتوانید از دادگاه اجازه تهیه منزل جداگانه بگیرید
در صورتی که همسرتان قفل در را عوض کرده است مراتب را با استشهادیه و صورتجلسه کلانتری تهیه کنید تا در هر صورت به شما نفقه تعلق بگیرد و ناشزه محسوب نشوید

سلام شما باید پس از تماس با ۱۱۰ موضوع را صورت جلسه نموده واقدام به شکایت ترک انفاق نمایید

بهتر است تعویض قفل درب وا از طریق پلیس گزارش نمایید و در دادگاه ارائه نمایید

در صورت اثبات توسط شما دیگه اگر مرد برای عدم تمکین شما اقدام کنه احتمال زیاد اثبات نمیشه

بااحترام
اگر مشکلی نداشته باشید میتوانید این کار زوج از طریق دادگاه اقدام نمایید

با درود می‌توان دعوای ممانعت از حق مطرح کرد.