آیا سفارت میتواند به من اجازه تمدید گذرنامه را ندهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۳۰ #54805314

سلام من در کشور اتریش زندگی میکنم و از طریق همسر قبلم ممنوع الخروج شده ام, حالا مدت اعتبار گذرنامه ایرانی من رو به پایان است

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مدت اعتبار رو میتونید از طریق سفارت ایران حل کنید ولی مطمعنا تحت هیچ شرایطی خروج شما از اتریش امکانپذیر نیست

سلام
شما میتوانید اقدام به تمدید گذرنامه کنید ولی اگر به ایران تشریف بیاورید اجازه خروج ندارید.

بنام خدا،میتوانید اقدام به تمدید کنید.

با سلام و احترام

تمدید شما بلا اشکال است و اما تا زمانی که ممنوع الخروج هستید امکان خروج از کشور را نخواهید داشت مگر رفع دستور گردد.

سلام
تمدید گذرنامه بلامانع است ولی به دلیل ممنوع الخروج بودن در صورت ورود به ایران اجازه خروج نخواهید داشت.

قابل تمدید هست ولی اگرهم لازم به حضور شما شد تشریف نیار چون برای خروج بامشکل روبرو خواهی شد

تمدید بلامانع است دلیل ممنوع الخروج بودن در صورت ورود به ایران اجازه خروج نخواهید داشت.