میتوان با توجه به متن مبایعه نامه ایشان را ملزم به پرداخت خسارت عدم اجرای تعهد نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۴ #52851906

ملک کلنگی همراه جواز ساخت با تاریخ انقضا شده خریداری نموده ام که فروشنده در متن مبایعه نامه متعهد به تمدید آن گردیده است حال فروشنده بنوعی از تعهد خود شانه خالی مینماید.
۲-اگر پروانه با توجه به ضوابط شهرداری قابل تمدید نباشد ایا قاضی با توجه به تعهد ایشان و زیانی که بواسطه دارا بودن پروانه به اینجانب وارد گردیده است رای به جبران هزینه های پروانه جدید صادر مینماید تشکر از توجه شما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق فسخ و مطالبه خسارت برای شما وجود دارد

با درود در صورت عدم تمدید حق فسخ وجود دارد، مطالبه
خسارات بستگی به مدارک و اوضاع و احوال و مفاد قرارداد دارد

سلام وقت بخیر
شما میتوانید معامله را فسخ وخسارت دریافت کنید، البته برای پاسخ دقیق تر نیاز به مطالعه مبایعه نامه است

می توانیدباتوجت به شروط, مندرج در قرارداد ازایشان شکایت ومطالبه خسارت کنید

در صورت عدم امکان تمدید ، شما حق فسخ را دارا خواهید شد . مطالبه خسارت بستگی به شرایط مندرج در مبایعه نامه دارد .

اگر در مبایعه نامه جز شروط ضمن عقد باشد بله شما میتوانید معامله را فسخ کنید
بهتر است ابتدا یک اظهارنامه به ایشان ارسال کنید جهت انجام تعهد تا در زمان دادخواست فسخ بتوانید از آن بهره ببرید