دخالت خانواده همسر چگونه باید قانونی بررسی شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۹ #52570047

سلام.
پدر مادر خانمم چندین ساله که با انواع حرفا کارا و .. میخوان دخترشون با دو تا بچه طلاق بگیره میبینن ما همو دوست داریم و جدا نمیشه با تهدید که یا جدا شو یا خودمونو میکشیم گردن شوهرت بیفته .‌‌‌.‌‌. با برادرشون هم که چندین بار دعوا و... دیگه نمیتونم تحملشون کنم و خانمم هرچی میگه من جدا نمیشم تاثیر نداره با کاراشون داره زندگیمون از هم میپاشه دیگه ما چکار کنیم باید

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی شکوائیه علیه خانواده همسر مبنی بر ایجاد مزاحمت ارایه نمایید لذا برای اثبات ادعای خود حتما مدارک و یا شهودی به دادگاه ارایه نمایید ضمنا همسر شما نیز در صورت تمایل میتواند به نفع شما شهادت دهد .

با سلام.
بهتر است با دوری کردن از خانواده همسرتان میزان دخالت آنها را کم کنید. صرف دخالت آنها در امور زندگی شما، امکان شکایت را فراهم نمی آوردچرا که دخالت نمودن جرم نیست ولی اگر میزان دخالت آنها به قدری باشد که بتوان عنوان مزاحمت بر آن نهاد میتوانید تحت عنوان مزاحمت شکایت فرمایید.

اگرجدازندگی میکنید بهتراست مدتی باآنهاارتباط نداشته باشید واجازه ندهید درزندگی تان دخالت کنندویاتماسی باشماو خاواده تان داشته باشند درصورت عدم کنترل ومزاحمت بیشتر ازآنها شکایت کنید

صرف دخالت ساده جرم نیست.

سلام موضوع مطرح شده قابل شکایت نمیباشد .قانون در ارتباط با اخلاق و وجدان اشخاص نمیتواند تصمیم گیری کند بهتر است که همسر شما با ارتباط با خانواده خود مشکل را حل کند و در صورت لزوم مشاور خانواده مراجعه کنند

ضمن اهدای سلام و احترام
شما میتوانید شکواییه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی با عنوان ایجاد مزاحمت علیه خانواده همسرتان تقدیم نمایی که بهترین راه،ممکنه میباشد اگر همسرتان نیز همکاری در،تقدیم شکایت کند بسیار بهتر است