اگر برای ادامه تحصیل یا مهاجرت بخوام اقدام کنم، میتونم بدون اذن پدر و با اجازه قاضی از کشور خارج شم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۹۶۲ #52190540

سلام خسته نباشید من ۲۲ سالمه و مادر و پدرم وقتی ۳ سالم بود از هم جدا شدند تا ۱۸ سالگی با مادرم زندگی کردم تا اینکه ایشون فوت کردند از پدرم هم خبری ندارم یعنی در واقع ارتباطی ندارم ۵ ساله حدودا که تنها زندگی میکنم و خرج خودم رو خودم میدم میخواستم بدونم اگر برای ادامه تحصیل یا مهاجرت بخوام پیش دایی ام تو کانادا برم میتونم بدون اذن پدر و با اجازه قاضی از کشور خارج شم?

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله این مورد امکان پذیر است

می توانید مستقل باشید و به اذن ایشان نیاز نخواهید داشت

با عرض سلام

اذن برای خروج برای صغیر میباشد با توجه به اینکه سن شما ۲۲ سال بوده و ۴ سال است که به سن قانونی رسیده اید نیاز به اذن و اجازه کسی ندارید مگر اینکه پدرتان جهت محجور بودن شما اقدام کند

و با استناد به موارد معنونه مسلما پدرتان دست به چنین اقدامی نمیزند

سلام و احترام با داشتن سم ۱۸ سال تمام می توانید از کشور خارج شوید

سلام با داشتن سم ۱۸ سال می توانید خارج شوید

بله می توانید اقدام فرمائید.

بنام خدا،خروج شما مانعی ندارید و اگر بابت خدمتتان مشکلی ندارید میتوانید با اخذ پاسپورت و ویزا از کشور خارج شوید.