در دادگاه نفقه مدارکی ارائه نمود که معلوم شد اکانت اینستای من را هک کرده بوده، قاضی چه حکمی صادر میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳ #51132039

با سلام
خانومی هستم که هشت ماهه از همسرم جدا زندگی میکنیم به خاطر مشکلات اخلاقی مثل مشروب خوردن و خیانتاش تو دادگاه نفقه تمکین مدارکی رو کرد که معلوم شد اکانت اینستای من را هک کرده بوده و پرینت چت های من با یه فرد مذکر را ارائه داد که چون شخصی به من وعده ی ازدواج داده بوده من میخواهم از او جدا شوم. من ارتباط جدی با کسی نداشتم برای سرگرمی یا شایدم تلافی این کارو کردم خیلی پشیمونم ولی بخدا واقعا چیزی نبوده بعدش من از طریق پیام هایی که اینستاگرام به جیمیلم فرستاده بود فهمیدم از طریق ایمیلم به اینستا دسترسی پیدا کرده بوده و این پیام های که ایمیل شما تغییر کرد و دستگاه جدیدی وارد حساب شما شد به دادگاه ارائه دادم تو رو خدا کمک کنید به نظرتون قاضی چه تصمیمی میگیره من گفتم بهم تهمت زده

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع پرونده حاضر ارتباطی با رابطه شما با شخص دیگر ندارد و تصمیم در این پرونده بر اساس مستندات و دفاعیات صورت گرفته خواهد بود

با سلام
باتوجه به دسترسی همسرتان بصورت غیر مجاز به داده ها وچتهای شما واستفاده آن بصورت غیر قانونی این عمل از مصادیق جرائم رایانه ایی بوده به استناد پرونده حقوقی که همسرتان این اسناد را ارائه نموده است میتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید

باسلام.اگر شما ترک منزل کرده باشید نفقه ای به شما تعلق نمیگیرد.این مباحث ربطی به پرونده شما نداردوبحث دیگری است .که حتی اگر مدرکی از هک کردن شما توسط همسرتان داشته باشید قابل پیگیری از طرف شماست چون از نظر قانون مرتکب جرم شده است البته در یک روند وجدای از این پرونده

این پرونده ربطی به هک اینستاگرام و رابطه نامشروع شما ندارد.