آیا از طریق مراجع قضایی و گرفتن وکیل میتوانم برای آزاد کردن سند اتوبوس اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۷ #50653937

سلام و عرض ادب.اینجانب بهره بردار سازمان اتوبوسرانی هستم و طبق قرار دادی که با سازمان داشتم متعهد گردیدم که ۱۰ سال برای سازمان کار کنم و سازمان متعهد گردید که بعد از تاریخ تعهد( ۸۸ الی ۹۸) سند اتوبوس را انتقال دهد و خودرو فوق ازاد گردد، الان حدود یک سال است که از این تعهد به بهانه تحریم و...سر باز میزند.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید با استناد به قراداد فی مابین در این خصوص دادخواست الزام به ایفای تعهد و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید.
و میتوانید در این خصوص از وکیل نیز استفاده کنید.

با سلام
شما میتوانید با ارائه دادخواست الزام به ایفای تعهد بر مبنای قراردادی فی ما بین اقدام نمایید !

شما میتوانید با استناد به قراداد دادخواست الزام به ایفای تعهد و تنظیم سند رسمی و حتی درخواست جریمه تاخیر را تقدیم دادگاه نمائید.
موفق باشید

باسلام
به استناد قرارداد فی مابین و انقضای مدت تعهد انجام شده، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت سازمان بدهید...