آیا اعتراض من کاری از پیش می بره یا وقت تلف کردن هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۶۳ #50640348

من در یک پرونده اجرت المثل ایام تصرف محکوم شدم و بعد از درخواست اعصار با توجه به اینکه یک زن تنهام و هیچ گونه دارایی به جز حقوق بازنشستگی ۲ ملیونی ندارم، قاضی برای من ماهیانه مبلغ ۲ ملیون تومان حکم زده یعنی (((تمام حقوقم))). و من حالا نمیدونم باید چه طوری و با چه پولی زندگی کنم؟ با توجه به اینکه دادیار قبل از صدور حکم توسط قاضی به من گفت حکم تو یک چهارم حقوق هست سوال من اینه که آیا با اعتراض به این مبلغ این حکم به یک چهارم تقلیل پیدا میکنه یا خیر؟ آیا اعتراض من کاری از پیش می بره یا وقت تلف کردن هست؟ ممنونم که پاسخگویید

مشاوره حقوقی ملکی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه مهلت تجدیدنظرخواهی سپری نشده است اعتراض نماید

درود اگر مهلت تجدید نظر خواهی به پایان نرسیده است می توانید از حکم صادره تقاضای تجدیدنظرخواهی نمایید

اگر مهلت اعتراض هست، تجدیدنظرخواهی نمایید

سلام و درود اگر مهلت تجدید نظر خواهی به پایان نرسیده است می توانید از حکم صادره تقاضای تجدیدنظرخواهی نمایید و دلایل و مدارک خود را ارائه دهید در غیر اینصورت اگر حکم قطعی شده است می‌توانید دادخواستی مبنی بر خواسته تعدیل تقسیط را به دادگاه ارایه نمایید و دلایل و مدارک موجود را ضمیمه کنید تا حکم مقتضی صادر گردد

با سلام.
پیشنهاد می شود نسبت به رای اعسار تجدیدنظر خواهی نمایید.
موفق و پیروز باشید.

درصورتی که رای قطعی نشده است می توانید بامدارک کافی اعتراض نمایید تا به یک چهارم حقوق تقلیل یابد.واحتمالا قابل نقض می باشد ودرصورتی که حکم قطعی شده مجددا درخواست اعسار نمایید

اگر حکم قطحی نیست درخواست تجدید نظر نماید در صورتی که حکم قطحی می باشد مجدد با توجه به مستندات مدارک ،مجدد دادخواست اعسار تقسیط محکوم به مطرح کنید