با فرار مالیاتی با استفاده از فاکتور صوری مرا تهدید کرده اند؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۵۳ #49579322

مدیر عامل شرکت برای پرداخت نکردن مالیات هر فصل از بنده که کارهای مالی ایشان را انجام می‌دهم و هیچگونه قراردادی هم ندارم اصرار و درخواست می‌کردند فاکتور صوری که در اینترنت تبلیغ میشد تهیه کنم
حالا که در رسیدگی مالیاتی دچار مشکل شده است بنده را تهدید می‌کند
در صورتیکه بنده از اول این کار را به ایشان توصیه نمیکردم و درخواست داشتم کار قانونی انجام دهد اما من هم کارمند بودم و نمی‌توانستم بیش از حد با درخدایت ایشان مخالفت کنم و به قولی مامور بودم و معذور
اما ایشان ادعا کرده که بابت واریزی هایی که جهت کارهای مالی مانند ارسال اظهارنامه ها و... انجام داده ام شکایت خواهد کرد و تهدید کرده شکایت می‌کند و می گوید پول های خدمات مالی را بابت فاکتور به حساب من واریز کرده است
قابل ذکر است پول های خدمات مالی من را از حساب خودش هم واریز نکرده است و پول های فاکتور های صوری را از شرکت بنام شخص فروشنده فاکتور چک کشیده است
آیا خطری مرا تهدید می‌کند؟
بنده چه کاری می توانم انجام دهم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید اقدام به اقامه دعوا نمایید.

سلام.نیاز به بررسی مدارک است.....

سلام
میتوانید اقدام به طرح دعوا نمایید.

سلام وقت بخیر
در صورت وجود ادله اقدام به طرح دعوا نمایید.

با سلام
مدارک شما باید بررسی شود

با سلام امکان بروز مشکل هست.

نیاز به بررسی مدارک است.