آیا می توانم از طریق مراجع قانونی درخواست بازگشت درب به حالت اولیه بنمایم یا خیر؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۰ #48979476

سلام و خسته نباشید.من در یک ساختمان سه طبقه (هر طبقه یک واحد مستقل) زندگی می کنم. طبق سند ثبتی واحد من در طبقه اول که فقط در ضلع جنوبی دارای ورود و خروج (شخص و خودرو) می باشم. طبقات دوم و سوم در دو طرف جنوب و شمال دارای ورود و خروج (شخص و ماشین) می باشند. اتاق های خواب ما در ضلع شمالی ساختمان که در زیر آنها درب ورودی ماشین رو قرار دارد قبلا بصورت درب آهنی باز شو بوده (در نقشه ساختمانی هم بصورت درب بازشو می باشد) که بدون اطلاع بنده اقدام به تغییر آن به درابه برقی ریموت دار نموده اند و این درابه برقی دارای سرو صدای زیادی است و باعث ایجاد مزاحمت در ساعت های مختلف شبانه روز می گردد. حال سوال بنده این است که
۲-درصورت پاسخ مثبت چگونه و از چه طریق این کار را انجام دهم؟
ممنون و سپاسگذارم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به نظر نمیرسد نتیجه داشته باشد

با سلام و احترام
حصول نتیجه بعید است

سلام
به نظر نمیرسد چنین شکایتی به نتیجه برسد

بنظر نتیجه مثبتی نخواهد داشت

با درود حصول نتیجه بعید است

درود
بعید است به نتیجه رسدنسبت به رفع مزاحمت و تعمیر در اقدام نمایید

با سلام نتیجه مثبتی ندارد.