ایا میشود از پدر و مادر وی وجه چک را مطالبه کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۳ #47033045

سلام.اگر فردی مجرد چکی بکشد و بعد فوت کند و در حسابش پولی نداشته باشد و هیچ ملک یا چیز با ارزشی هم نداشته باشد، ایا میشود از پدر و مادر وی وجه چک را مطالبه کرد؟
ممنونم از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، خیر امکان مطالبه وجه چک از اموال پدر و مادر شخص امکان ندارد.

اگر بعد از فوت اموالی داشته باشد اول باید دین شما پرداخت شود و سپس مابقی به ورثه میرسد در غیر این صورت حق مطالبه از ورثه را نخواهید داشت.

با سلام ...تنها در صورت وجود ماترک میتوانید مطالبه ی وجه چک را مطرح کنید در غیر اینصورت قابل مطالبه نیست

با درود
از اموال شخصی غیر از بدهکار امکان مطالبه نیست اما از وارث در صورت وجود ترکه میتوانید مطالبه نمایید‌

خیر امکان ندارد .هر شخصی مسئول پرداخت بدهی های خودش میباشد.در صورت فوت و عدم ماترک هیچ شخصی اعم از پدر و مادر مسئولیتی پرداخت بدهی ندارند

در صورتی که ترکه ای نداشته باشد نمی توانید دین او را از شخص دیگری مطالبه نمایید.

شما می توانید به طرفیت وراث صادر کننده ی چک (در صورتیکه متوفی اموال داشته باشد) از ماترک وی وجه چک را مطالبه نمایید نه از والدین وی مگر آنکه ضمانت کرده باشند.