۳ سال است که دخترم را ندیده ام، چگونه میتوانم او را از آنها بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #46384855

سلام.
۳ سال پیش، بعد از فوت همسرم که صیغه بودیم، برادرانش، دخترم را که شیر خواره بود و ۱ سال و نیمه بود را، به زور از من در خیابان، دزدیدند و دیگر اجازه دیدنش را به من ندادند. چون یارانه دخترم، بعد از فوت همسرم، به حسابه من واریز میشد، احتمال دادم حضانتش با من باشد.۳ سال است که دخترم را ندیده ام. چگونه میتوانم او را از انها بگیرم؟ ایا میتوانم انها را متهم به ادم ربایی کنم؟
خواهشمندم راهنماییم کنید.ممنون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
به دادگاه خانواده یا از طرق سامانه ثنا در مورد حضانت یا ملاقات فرزندتان اقامه دعوی کنید ، ملاقات فرند را نمی توان طرفین از همدیگر سلب کنند

موضوع در خصوص داشتن شناسنامه طفل و صیغه نامه مبهم است . شما باید موضوع را از طریق طرح شکایت پیگیری می نمودید . در حال حاضر به نظر می رسد چنانچه مدارکی که نسبت شما را تایید کند در اختیار دارید باید از طریق طرح دعوی و تقاضای دستور موقت برای ملاقات و حضانت طفل در دادگاه خانواده به مقصودتان نائل شوید .

مخاطب عزیز
کافیست با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست حضانت و ملاقات با فرزند را مطرح نمایید