میشه طلب خود را گرفت یا اقساط بندی میشود؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۹۶ #45583946

باسلام.
من با یک شخصی قرارداد مشارکت راهندازی یک مغازه بستم که من ۸۰ میلیون تومان سرمایه گذاشتم مه قرار شد پایان قرارداد پس بده ولی این مار نمیکنه میگه منم به کسی پول دادم الان ندارم بدم من شکایت کردم حکم به محکومیت ایشان آمده ولی این آقای زرنگ چیزی به نام خودش نداره و الان با حساب بانکی خانومش کار میکنه که طی استعلام از یکی از حساب خانوم ایشان ۱۰۰میلیون گردش ۱ساله داشته حالا میخوام بدونم به استناد گردش حساب خانوم ایشان که خانه دار است میشه طلب خود را گرفت با اقساط بندی میشود و اگر اقساط بندی بشود ملاک مبلغ قسط یندی با توجه به اینکه نه چیری به نامش هست نه حساب بانکی داره چیه.ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
فرد اگر توانایی برای پرداخت نداشته باشد میتواند با دادخواست اعسار،محکومیتش را تقسیط نماید
ولو به اینکه همسرشان چه دارایی دارند ربطی به شخص محکوم نخواهد داشت

نمی توان اموال و دارایی های شخص دیگری را به جای محکوم علیه توقیف کرد اگر اعسار ایشون ثابت شود پرداخت به صورت اقساط خواهد بود

با احترام .باید از قاضی بخواهید پرینت قبل از دعوی را بررسی تا با علم خود به این قضیه پی ببرد .سخت است ولی شدنی

با سلام
حساب همسرشان ربطی به خود شخص ندارد اگر طرف مقابل دادخواست اعسار دهد و این موضوع را ثابت نماید مبلغی که محکوم شود بصورت اقساطی پرداخت میگردد

با سلام. صرفا اموال شخص مدیون ملاک پذیرش اعسار می باشد نه اموال و دارایی های همسر ایشان.

شما به استنادگردش حساب همسرش نمی توانیدکاری کنید

سلام.اگر بعد از محکومیت قطعی ایشان, دلیلی دارید که اموالش را به نام دیگران کرده و مثلا تمام سپرده را به نام خانمش انتقال داده می توانید از نظر انتقال مال به قصد فرار از دین از ایشان شکایت کنید.ولی اگر محکومیت ایشان قطعی نشده و دادخواست اعسار دهد و پذیرفته شود ,بدهی قسط بندی می شود اما تعیین میزان آن در اختیار قاضی است.