تاخیر در تادیه از چه زمانی محاسبه می گردد؟

پرسیده شده
۴۵ پاسخ ۱۶,۲۵۵ #45312609

با سلام
در سال 93 ملکی به مبلغ 2,435,000,000 به شخص حقیقی فروختیم مبلغ 700 میلیون را پرداخت کرد مابقی(1,735,000,000) را در موعد چک پرداخت نکرد.در سال 96 دادگاه حکم به محکومیت پرداخت اصل و مبلغ تاخیر در تادیه و خسارات داد.در بهمن ملک ایشان در مزایده به مبلغ 2,520,000,000 به فروش رفت و دریافت کردیم با توجه به این که مجموع تاخیر در تادیه و خسارات و اصل دین تا دی ماه 97 مبلغ 3,200,000,000 تومان میشود
سئوال تاخیر در تادیه تا چه تاریخی محاسبه میگردد؟
سئوال دوم آیا تاخیر در تادیه به مبلغ 700,000,000 باقی مانده نیز تعلق میگیرد یا خیر؟
با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک محاسبه شده و قابل دریافت هست

با سلام در موردچک از تاریخ سررسید چک تا زمان اجرای حکم محاسبه می گردد.

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سر رسید چک می باشد

با عرض سلام بستگی داره به دادخواستی که خواهان ثبت کرده به خواسته ای که ایشان در ستون خواسته خویش نوشته است اقدام میشود

با سلام خسارت تاخیر چک از تاریخ صدور چک محاسبه میشود.

با سلام،تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چک تا زمان اجرای حکم محاسبه می شود.

تاخیر تادیه از زمان سررسید چک تا اجرای حکم تعلق خواهد گرفت