آیا فسخ قراردا بدلیل برگشت چک امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۰,۳۷۱ #45272960

با سلام و احترام، یک قطعه زمین یکسال گذشته بفروش رساندم و ثمن آن را دو چک دریافت نمودم در موعد چک بدلیل عدم موجودی در بانک گواهی عدم پرداخت گرفتم تا به استناد بندی که در متن مبایعه نامه ذکر شده"چنانچه چکهای مذکور وصول نگردید معامله فسخ و از درجه اعتبار ساقط می‌گردد" معامله را فسخ کنم ولیکن الان متوجه شده که بایستی بجای کلمه وصول نگردید می نوشتیم چنانچه چکهای مذکور در موعد مقرر برگشت گردد یا پرداخت نگردد معامله فسخ می گردد. حال برای اینکه ادله قانونی محکم برای طرح در دادگاه برای فسخ قرارداد داشته باشم لطفا راهنمایی فرمایید. لازم به ذکر است خریدار یک ساعت بعد از اینکه چک برگشت خورده پول را به حساب واریز نموده و در دفتر خدمات قضایی اظهارنامه تمیل حساب و پاس چک برای اینجانب صادر نموده است

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله قابل فسخ به این علت نیست . چون با برگشت زدن چک الزام خود به معامله را ثابت کردید. باید مبایعه نامه مطالعه شود شاید راه دیگری برای فسخ پیدا بشه

با توجه به توضیحات ، شما نمی توانید قرارداد را فسخ نمایید .

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است، امکان فسخ بدان سبب یعنی عدم پرداخت متصور نیست و راه به جایی نخواهید برد

با سلام وقتی در همان روز پول واریز شده شما باید برداشت کنید تا ۱۰ روز سو اثر میشود او میتواند بگوید در صف واریز بودم زمان واریزی طول کشید بالاخره همان روز واریز شده راهی به جایی نمیبرید

با درود
از دید حقیر نمی‌توانید مطابق آنچه در سوال آمده است معامله را فسخ نمایید.
وقتی می‌گوییم با وکیل دادگستری مشورت نمایید و امور خود (نگارش لایحه قرارداد، دفاع در محکمه) را به وکیل بسپارید، در اینجاها هویدا می‌شود.

باسلام
باتوجه به اینکه خریدار درهمان روز مبلغ رابه حساب واریز کرده وشمامی بایست تا آخروقت اداری صبر می کردی بعداقدام به برگشت چک می کردی لذا امکان فسخ برای شماوجود ندارد اگرآخروقت اقدام به برگشت چک میکردی طبق قرارداد امکان فسخ برای شماوجود داشت.

خیر بنظر میرسد باتوجه فرمایشات دوستان ومتن قرارداد پذیرفته نیست دعوای فسخ قرارداد