مدت زمان فرآیند طلاق درصورت درخواست زن و عدم رضایت مرد و مهریه

پرسیده شده
۴۱ پاسخ ۴۶,۴۰۲ #4473

اگر شوهر راضی به طلاق نباشد و زن بخواهد به دلیل اذیت و آزار از سمت شوهر طلاق بگیرد و مهریه هم طلب کند چه مدت زمان طول می کشد که دادگاه حکم طلاق بدهد؟ شنیده ام اگر مرد راضی نباشد چند سال طول می کشد آیا اینطور است؟
سوال دیگری هم دارم.اینکه اگر مهریه را اجرا بگذاریم و حقوق شوهر همه اش بابت قسط مصرف شود چطور می شود از او مهریه دریافت کرد؟خیلی ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای طلاق زوجه می‌بایست یکی از شروط مندرج در سند ازدواج و یا قانون را داشته باشد. در غیر این صورت رای طلاق بعید به نظر می‌رسد که صادر شود.
با دادخواست اعسار زوجدادگاه در هر صورت اقساطی را برای پرداخت مهریه تعیین می‌نماید.

شما با کمک از حقوقدانان میتوانید کمتر از یک سال طلاق بگیرید

سلام طلاق از جانب زوجه مستلزم ارائه دلیل طلاق طبق حکم قطعی است در صورت عدم ارائه دلیل دعوی رد خواهد شد .مهریه با احراز معسر بودن زوج تقسیط خواهد شد

با سلام
مدت دقیقی نمی توان مشخص کرد.

با احترام حاجی زاده

زمان مشخصی در این مورد نیست و باید عسر و حرج رو بتونید اثبات کنید

با سلام زمان دقیقی نمی‌توان اعلام کرد

با درود
مدت زمان رسیدگی و نوبت دهی بستگی به حجم پرونده ها در مراجع قضایی دارد حکم طلاق بعد از تجدیدنظر و فرجام نهایی می شود که نسبت به سایر دعاوی مدت زمان بیشتری دارد.
اگر اموالی برای پرداخت مهریه نباشد دادگاه با اعسار شوهرتان موافقت می کند و مهریه تقسیط می شود.