کلاهبرداری اینترنتی، راهی برای پیگیری قانونی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۳ #44108562

با سلام و خسته نباشید.
من متاسفانه بابت انجام کاری، به یک پیج اینستا اعتماد کردم و مبلغ ۲میلیون و ۲۰۰ هزار تومان هم واریز کردم.
نحوه کار به طوری بود که هنوز انجامش مشخص نشده.
ولی الان اون پیج نه وجود داره و نه راه ارتباط دیگه ای باهاشون دارم. فقط اسم و شماره کارتی که بهش واریز انجام دادم رو دارم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با مراجعه به دفاتر الکترونیک قضایی میتوانید درخواست کلاهبرداری اینترنتی و پرداخت وجه از صاحب حساب نمایید

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید یا از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه علیه صاحب حساب طرح کنید

با سلام..
می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت شکواییه تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی مطرح نمائید تا از طریق پلیس فتا پیگیری گردد..
و یا با استعلام هویت طرف از طریق فیش واریزی.. دادخواست مطالبه وجه واریزی را هم می توانید مطرح نمائید..
موفق باشید..

باسلام
برای اثبات جرم کلاهبرداری بایستی سه عنصر اصلی جرم وجود داشته باشد که بایستی موضوع شما بررسی و مشخص گردد که این مورد کلاهبرداری بوده یا نه.
از طریق پلیس فتا اقدام شود یا اینکه دادخواست حقوقی مطالبه وجه به طرفیت صاحب حساب اقامه نمایید

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کلاهبرداری اینترنتی نمایید..

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

سلام
می‌توانید به سایت اینترنتی پلیس فتا به نشانی WWW.cyberpolice.ir مراجعه و شکایت را ثبت کنید