آیا من میتوانم درصورتی که پدرم به من وکالت بدهد بجای او شکایت و در جلسات دادگاه شرکت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۰ #43738256

باسلام بنده پدرم با عموهایم اختلاف ملکی دارند آیا من میتوانم درصورتی که پدرم به من وکالت بدهد بجای او شکایت و در جلسات دادگاه شرکت کنم .ضمنا وکالت نامه باید حتما در دفاتر اسناد رسمی باشد یا اینکه عادی و دست نوشته باشد کفایت میکند

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای شکایت درمراجع قضایی و شورای حل اختلاف حتما باید وکیل دادگستری باشد و وکالت به اشخاص غیر اعتبار ندارد

درودبرشما
خیر فقط می توانیدازجانب ایشان وکالت اخذ نماییدکه درجهت پیگیری امورباوکیل دادگستری قراداد امضا نمایید.

شما با وکالت رسمی یا عادی حق وکالت در دادگاه را نخواهید داشت و وکالت در دادگاه فقط توسط وکیل دادگستری امکان دارد.

سلام
وکالتی که به شخصی اعطا میشد در مراجع قضایی بی اعتبار بوده و صرفا وکیل رسمی دادگستری میتواند به وکالت از شخص، امور قضایی ایشان را پیگیری نماید.

خیر فقط وکلای دادگستری حق این کار را دارند والا غیر

خیر فقط وکیل دادگستری میتواند بجای پدرتان پیگیر شکایتشان در مرجع قضائی باشد نه شما .