ابلاغیه دوم دادگاه با عنوان دفاع از اتهام انتسابی به پدرم داده شده است، پرونده در چه شرایطی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۵ #43681457

با سلام، برادر پدرم از ایشان با عنوان خیانت در امانت شکایت کرده اند و جلسه مواجه حضوری هم انجام شده، شاکی ادعایی مبنی بر ارثیه بودن زمینی که پدرم ۴۵ سال پیش از پدربزرگش خریده و سند رسمی صادر شده از ثبت دارد و عنوان میکند این زمین تقسیم شده ( توسط وصیت نامه), در طول این ۴۵ سال نیز هیچ ادعایی از جانب ورثه در مورد زمین وجود نداشته و بعد از فوت پدربزرگم این شکایت صورت گرفته

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اعلام نظر مستلزم اخذ اطلاعات بیشتر می باشد اما چنانچه اسناد مربوط به خرید موجود باشد جای نگرانی نیست

با سلام
برای اظهار نظر دقیق نیاز به رویت پرونده و مدارک است اما طبق فرمایشات شما و ابلاغیه ارسال شده ، پدر شما موظفت است تمامی مدارک و اسناد و شواهدی که بیانگر مالکیت پدر شما بر ملک مورد نظر میباشد را به دادگاه ارایه دهد.در صورت داشتن شهود ، انها را به دادگاه معرفی نمایید

با توجه به موضوعات مطروحه احتمال استناد به قوانین مربوط به مرور زمان دور از ذهن نیست ولی باید از جزئیات موضوع و مدارک موجود اطلاع داشت تا بتوان پاسخ و راهنمائی دقیقی نمود .

جلسه برای استماع دفاعیات پدر شما تشکیل شده است