دادگاهی که در اصفهان به اعسار این شخص رسیدگی میکند میتواند بفهمد یا نه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۹ #42223850

با سلام
در رابطه با برسی اعسار محکوم علیه از طرف دادگاه، اگر محکوم علیه مثلا در تهران ملکی بنام دارد یا انتقال داده است، آیا دادگاهی که در اصفهان به اعسار این شخص رسیدگی میکند میتواند بفهمد یا نه؟
یعنی اینکه آیا سیستم ثبت اسناد استانها به هم متصل هستند یا نه؟ با تشکر،

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله در این زمینه سیستم خاصی وجود دارد که می توان از طریق آن اطلاعات لازم را به دست آورد.

با درود قابل استعلام است.

با احترام از طریق استعلام مشخص میشود.

بله از طریق استعلام مشخص خواهد شد

با سلام و درود . از طریق استعلام اعلام میگردد .

اگر استعلام انجام شود بله مشخص خواهد شد لیکن در دعوای اعسار طرف مقابل باید وجود مال را ثابت کند.

بله،قطعا از طریق استعلام امکان شناسایی اموال ایشان در دیگر شهرها وجود دارد