لازمه توی سایت ثنا هم ثبت نام کنم حتما؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۱ #41013458

اگر کسی از بنده شکایت کند ابلاغیه به صورت کاغذی برام درب منزل میاد؟ یا به صورت پیامک؟یا به پدرم اطلاع میدن(۲۲ سالمه)

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در سامانه ثنا ثبت نام کنید ۹۰ درصد از طریق ثنا و پیامک مطلع میشید.

بادرودوسلام ثبت نام درثنا الزام می باشد.

بله ثبت نام در سامانه ثنا الزامی است

اگ میخواهید ک ابلاغ فیزیکی نبوده و از طریق پیام ب شما انجام شود و خودتان مطلع شوید بایستی در سامانه ثنا ثبت نام کنید

سلام
ثبت نام در سایت ثنا الزامی است .به جهت اینکه از روند پرونده و ابلاغ و موارد دیگر اطلاع داشته باشید .

باسلام
برای بار اول که ثنا ثبت نام نکردین ابلاغیه بصورت کاغذی درب منزل ابلاغ میگردد ممکن است در صورت عدم حضور شما پدرتان هم برگه ابلاغ رو تحویل بگیرند
در صورتی که ثنا ثبت نام نمایید ابلاغات بصورت پیامک برای خودتان ابلاغ خواهد شد
ثبت نام ثنا الزامی میباشد

با درود حتما ثنا ثبت نام کنید