چه مدت زمان میبره تا مامور اجرا نوبت بزنه و حکم رو اجرا کنه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۰ #40677995

عرض ادب خدمت اساتید محترم

حکم خلع ید ملک مشاع به اجرا احکام رسیده چند سوال داشتم

۱- درصورتی که ملک چند مستاجر هم داشته باشه و ما دعوی رو به طرفیت مالک انجام داده باشیم و مستاجرین و متصرفین واقعی اصلا خبری از خلع ید نداشته باشن روز اجرا حکم اجرا میشه ؟ یا مستاجرین میتونن اعتراض کنن به عنوان شخص ثالث ؟

۲-اموال داخل ملک متعلق به شخص ثالث باشه ( مستاجرین ) تخلیه میشه یا صورت جلسه میشه و داخل ملک نگهداری میشه ؟

۳- به نظرتون چه مدت زمان میبره تا مامور اجرا نوبت بزنه و حکم رو اجرا کنه ؟ بیشتر یک ماه ؟ ساکن تهرانم ،

با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اموال در هنگام تخلیه امین تعیین میشودو مستاجر به عنوان مالک منفعت میتواند به عنوان ثالث اعتراض کند. زمان معمولا یک ماه بستگی به پیگیری و روند دادگاه دارد.

مدت زمان انجام کار قابل پیش بینی نیست..

قابل پیش بینی نمی باشد

با درود مدت معین نمیباشد

سلام حضوری پیگیر باشید

باسلام
مدت زمان انجام کار قابل پیش بینی نمی باشد

نحوه اجرای حکم خلع ید بستگی به سلیقه دادورز داشته و زمان هم قابل پیش بینی نیست .