قاضی در پرونده تصادف و قتل غیر عمد اینجانب که هیچ سابقه ای ندارم، چه حکمی صادر خواهد کرد؟

پرسیده شده
۵۰ پاسخ ۲۱,۴۲۱ #39839113

سلام
بنده با ماشین خودم و با شخصی تصادف کردم که متاسفانه فوت کردن و الآن قتل غیر عمد توی پرونده خورده، خانواده اون شخص شکایت کردن و قاضی حکم داده ولی هنوز توی سایت نیومده.
میخواستم بدونم قاضی برای منی که تا به حال هیچ پرونده و مشکلی نداشتم چه حکمی صادر میکنه؟
ممنون میشم با جزییات بهم توضیح بدین
تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۵۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱. دیه که از بیمه شخص ثالث پرداخت میشود
۲. حبس که قابلیت تبدیل به جزای نقدی را دارد

با سلام
مجازات قتل شبه عمد دیه و جزای نقدی است.

سلام شما محکوم ب دیه و جرای نقدی می باشید و اینکه دیه را بیمه پرداخت میکند

با درود سلام به پرداخت دیه و جزای نقدی محکوم می شوید

بادرودوسلام به تادیه دیه و جزای نقدی محکوم می شوید.

درود
به پرداخت دیه و جزای نقدی محکوم می شوید

شما به پرداخت جزای نقدی و دیه محکوم میشوید که دیه را بیمه پرداخت میکند.