کلاهبرداری رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۴۳ #39311332

یه پیجی هست که چند وقت پیش تو اینستا دیدم تبلیغ کرده بودن که سود سازی روزانه داره به اسم کپی ترید شرکت کردم و مبلغ ۲ ملیون و ۴۰۰ واریز کردم الان یک ماهه میگذره وهیچ خبری ازشون نیست فقط جوابای سربالا میدهند من باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
مستند به فیش های وارزی خواستار مطالبه وجه شوبد.

سلام دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش های واریزی مطرح نمایید.

دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید.

کلاهبرداری و احراز آن شرایط خاص خود را دارد لیکن برای استرداد وجه واریزی با ثبت دادخواست میتوانید اقدام کنید طرح دعوای حقوقی نمایید

سلام دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش های واریزی را ارائه نمایید

با سلام و احترام از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

باسلام
دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید .