در قبال اون چند ماهی که زوجه خانه را ترک کرده، باید نفقه پرداخت شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۵۵ #37883738

سلام
اگر زوجه به مدت چند ماه ترک منزل کند و بعد از چند ماه در دادگاهی که خوانده است و شوهرش خواهان دعوی خواهان را محکوم کند و رای به نفع زوجه صادر شود و شوهرش به هر حال از او بخواهد به خانه برگردد و شرایط تمکین را نیز شوهر محیا کند در قبال اون چند ماهی که زوجه خانه را ترک کرده چه بهایی زوج باید پرداخت کند زوج در این چند ماه مبالغی به حساب زوجه به عنوان نفقه پرداخت کرده است

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که در دعوی تمکین رای به نفع زوجه صادرشده باشد شما باید نفقه را بپردازید.زیرا عدم تمکین زوجه اثبات نشده است.

باسلام، زوجه بابت مدتی که تمکین نکرده، مستحق نفقه نخواهد بود مگر اینکه عدم تمکین بموجب حکم قضایی باشد

با سلام
اولا بستگی دارد خواهان و خوانده چه دعوی و خواسته ای باشند.
۲. درصورت اثبات نشوز زن(یعنی عدم تمکین یا ترک خانه، در دادگاه تمکین)، در آن مدت، زن مستحق نفقه نیست
مگر عدم تمکین،به تجویز دادگاه ،بجهت عدم امنیت باشد. که در این صورت درعین عدم تمکین و ترک منزل، زن کماکان مستحق نفقه است.

با سلام
اولا بستگی دارد خواهان و خوانده چه دعوی و خواسته ای باشند.
۲. درصورت اثبات نشوز زن(یعنی عدم تمکین یا ترک خانه، در دادگاه تمکین)، در آن مدت، زن مستحق نفقه نیست
مگر عدم تمکین،به تجویز دادگاه ،بجهت عدم امنیت باشد. که در این صورت درعین عدم تمکین و ترک منزل، زن کماکان مستحق نفقه است.