آیا سند عادی مبنی بر ابرا مهریه بدون شاهد اعتبار داره؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۹۷۳ #37228154

ابرا نامه مهریه
اینجانب سرکار خانم ............... فرزند ......................... به کد ملی ............ و به آدرس سکونت ...................... زوجه سند نکاحیه شماره ...................... اقرار می نمایم که کل مهریه مندرج در سند نکاحیه فوق الذکر را در صحت و سلامت عقل و روان و با رضایت کامل به همسر خود جناب آقای ................. فرزند ......................... به کد ملی ............................ ابرا نمودم و به اختیار از دین خود طرف نظر کردم و ذمه همسرم درخصوص پرداخت مهریه به بنده بری گردیده و بنده در این خصوص حق هیچگونه مطالبه ای را نخواهم داشت ضمنا هرگونه ادعا و اعتراض احتمالی که موجب عدم نفوذ و بطلان این سند باشد فاقد وجاهت قانونی است
اگر زنی با این متن رو با اسم و اثر انگشت خودش امضا کنه بدون حضور شاهد در محکمه اعتبار داره؟؟ یعنی مرد دیگه از پرداخت مهریه معافه؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله اعتبار دارد

با سلام..
با توجه به اصل صحت معاملات.. اصولا چنین سندی معتبر می باشد..
مگر اینکه خلاف آن ثابت و یا ادعای تردید و انکار و یا سفید امضاء بودن آن محرز گردد..
موفق باشید..

با سلام
هر چند این موارد گاها در دادگاه پذیرفته میشود اما در صورت اثبات این که اخذ این برگه صرفا از روی اکراه و فشار از سوی زوج بوده ، لذا دادگاه این برگه را مورد قبول نخواهد داشت .

با سلام
اصولا دارای اعتبار است.

سلام
این سند عادی بدون شاهد معتبر می باشد، و زوج از پرداخت مهریه معاف می شود

سلام
دارای اعتبار می باشد و نیاز به شاهد ندارد

بسمه تعالی
سند مذکور اعتبار دارد و موجب برائت ذمه است