آیا بیمه و شخص میتوانند با اخذ رضایت مبنی بر پرداخت دیه کامل در سال ۹۰ به مقدار سال ۸۹ پرداخت کنند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۱۵ #36429210

با سلام
طی رای دادگاه در ۲۵/۱۲ سال ۸۹ بیمه ایران مکلف به پرداخت دیه کامل گردید که پس از ۲۰ روز رای قطعی گردید. متاسفانه بعد از اخذ رضایت در سال ۹۰ اقدام به پرداخت دیه به نرخ ۸۹ کردند و چون پس از اخذ رضایت این عمل واقع شده است آیا بیمه و شخص میتوانند با اخذ رضایت مبنی بر پرداخت دیه کامل در سال ۹۰ به مقدار سال ۸۹ پرداخت کنند؟
نحوه اعتراض به چه صورت می باشد و قابل ذکر است که گفته شد فقط پس از اخذ رضایت امکان دریافت دیه وجود دارد بنابراین از مبلغ دیه اطلاعی وجود نداشته
با تشکر

مشاوره حقوقی بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان مطالبه غرامت وجود ندارد.

در صورت ی که بیمه در تاریخ حکم مقرر حاضر به پرداخت دیه تعیین شده در حکم باشد،اما اولیای دم خودشان از اخذ آن خودداری کرده باشند،هیچ چیزی بیشتر از آن نمی تواند درخواست کند.

با سلام؛طرح دعوی حقوقی که البته ممکن است نیاز به ابطال رضایت نیز باشد.

سلام رضایت برای بسته شدن و رفع حکم کیفری می بوده و دیه نیز باید طبق دیه سال و روز یوم الادا به روز محاسبه میشد

سلام
اگر در رضایت نامه خود در خصوص مبلغ توافق ننموده باشید می بایست دیه را یوم الاداء پرداخت نماید .

با سلام
اخذ رضایت هیچ ربطی به مبلغ پرداختی دیه ندارد رضایت صرفا جهت پرونده کیفری محکوم علیه انجام میگیرد نه بخاطر اخذ دیه .
بیمه بایستی بر حسب یوم الادا ( سال پرداخت ) دیه شما را محاسبه و پرداخت مینمود .