گفتن باید نامه قضایی به من داده بشه تا بتونم حسابتون رو رفع انسداد کنم؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۹۳ #36066777

شخصی پارسال اینترنت بانک منو هک کرده بود و یه پولی از حساب یک خانمی در کردستان به حساب من واریز و سپس برداشت کرده و به حساب خودش واریز کرده باتوجه به اینکه از حساب من به عنوان پل استفاده شده بود من تبرئه شدم حساب من همون موقع توسط پلیس فتا کردستان مسدود شده بود الان برای رفع مسدودی من به هیچ وجه امکان سفر به کردستان را ندارم خانوادم اجازه نمیدن به صورت غیر حضوری چجوری میتونم درخواست رفع انسداد حسابم رو به دادگاه بیجار بدم با پلیس فتا کردستان صحبت کردم گفتن باید نامه قضایی به من داده بشه تا بتونم حسابتون رو رفع انسداد کنم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید اولا می توانید در خواست خودر را از طریق دفتر خدمات قضایی برای شعبه دادگاه ارسال کنید
دوما در صورت نیاز به پیگیری حضوری می توانید اقدام به اخذ وکیل نمایید

درود بر شما ،مستحضر باشید که می‌توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به ارسال لایحه و تقاضای رفع انسداد حساب نمایید.

از دفتر خدمات قضایی تقاضای رفع مسدودی حساب کنید، منتهی خودتان پیگیر قضیه باشید زودتر به سرانجام خواهد رسید،

از شعبه صادر کننده رای برائت تقاضای خود را پیگری کنیدو نامه قضایی را به بانک ارسال کنید، البته خود دادگاه هم میتونه به بانک مربوطه حسب تقاضای شما این مکاتبه را داشته باشد.

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست خود را ارسال کنید

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه ای مبنی رفع انسداد حساب به شعبه مربوطه ارسال کنید.

درود از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه به شعبه مربوطه ارسال کنید.