با وجود ساخته شدن زمین و حضور مالک اصلی باز حکم منع تعقیب صادر شد چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۹ #32904005

چند سال پیش زمینی از شخصی با قولنامه خریدیم و قرار شد سی ام برج در محضر حاضر شود و وکالت بلاعزل دهد واظهار نمود سند ملک درمحضر است .و۹۰ درصد پولش را گرفت والان ۴سال از اون میگذرد وحاضر نشد و بعدا شخصی دیگر با سند قطعی امد وملک مال ایشان بود و پروانه گرفت وفروخت والانم ساخته شده وحتی یه بار از طرف خودم شاکی شدم فروش مال غیر با وجود ساخته شدن زمین و حضور مالک اصلی باز حکم منع تعقیب صادر
شد .راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت ارائه راهکار می بایست مدارک و مستندات شما بررسی گردد .

سلام مورد مطرح شده کیفری نیست اما راه قانونی درجهت شکایت وجود دارد.

وقت بخیر مدارک باید بررسی گردد مطالبه ثمن و خسارات را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

مدارک باید بررسی گردد مطالبه ثمن و خسارات را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

درود
مدارک باید بررسی گردد مطالبه ثمن و خسارات را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

سلام دادخواست استرداد ثمن و غرامت با توجه به کاهش ارزش پول مطرح نمایید

سلام توضیحات شما ناقص است برای مشاوره ی صحیح لازم است توضیحات بیشتری ارائه دهید.