جرم نگهداری و خرید و فروش گراس چیست؟ و میشود زندان و شلاق آن را خرید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷,۲۴۹ #30760

جرم نگهداری و خرید و فروش گراس چیست؟ و میشه زندان و شلاقشو خرید؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق ماده ۵ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر:

«هر کس تریاک ، شیره، سوخته، تفاله تریاک و یا دیگر مواد مخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی را خرید، نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد و تبصره ذیل همین ماده به مجازات‌های زیرمحکوم می شود:

۱ ـ تا پنجاه گرم، تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.
۲ ـ بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد وچهار ضربه شلاق.
۳ ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.
۴ ـ بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی وپنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر مجازاتهای مذکور، به جای جریمه مصادره اموال ناشی از همان جرم ، و برای بار سوم اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.
۵ ـ بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم ، علاوه بر مجازات مقرر در بند ۴ به ازا هرکیلوگرم دو میلیون ریال به مجازات جزای نقدی مرتکب اضافه می گردد و در صورت تکراراعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.
۶ ـ بیش از یکصد کیلوگرم، علاوه بر مجازات جریمه نقدی و شلاق مقرر در بندهای ۴ و۵ حبس ابد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.

تبصره ـ مرتکبین جرایم فوق چنانچه به صورت زنجیره ای عمل کرده باشند و مواد برای مصرف داخل باشد مشمول مجازاتهای ماده ۴ خواهند بود و چنانچه یکی از دو شرط موجود نباشد به مجازاتهای این ماده محکوم می گردندبنابراین ستگی به میزان آن دارد و مجازات آن شلاق حبس و جزای نقدی خواهد بود.لذا شلاق و حبس جرایم مذگور قابل خرید نمی باشدمیتواند تقاضای تخفیف مجازات یاتوجه به بی اطالعی از نوع کل و جرم بودنش کنید.

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه... جرم نگهداری و خرید و فروش گراس، بسته به میزان مواد، حبس ، شلاق و جزای نقدی است و در خصوص سئوالتان مبنی بر خرید زندان و شلاق جواب منفی است.. قانونگذار قانونی وضع ننموده که در صورت ارتکاب جرم اینچنینی بشود محکومیت زندان و شلاق صادره احکام را با پرداخت پول منتفی نمود..
در صورت لزوم و با دارا بودن شرایط قانونی، تنها می توانید تقاضای تخفیف مجازات صادره را بخواهید..

خرید جرم اصطاح عامیانه است که در بین مردم رد و بدل می شود و در قانون تحت این موضوع موردی نداریم جرم دارای مجازات شلاق , حبس و جزای نقدی است لاکن شما می توانید با توجه به شرایط تقاضای تخفیف نمایید.

با سلام و احترام
میزان کشف شده چه مقدار است
مجازات آن قابل خرید نیست ولی درخواست تخفیف داشته باشید

جرم نگهداری و مصرف گراس در ابتدا جرمی سیاسی بوده.اما در حال حاضر مجازات آن شلاق .حبس و جزای جقدی خواهد بود.
شلاق و حبس در این جرم قابل خرید نخواهد بود و متهم میتواند تقاضای تخفیف در اینگونه جرم ها داشته باشد.
لذا اگر ان شخص نیز مصرف کننده باشد تخفیفاتی شامل حال وی میشود

مجازات جرم گراس برمبنای وزن آن تعیین می گردد ازطرفی در قانون زندان قابل خرید نیست

سلام و احترام

طبق ماده ۵ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر:

«هر کس تریاک ، شیره، سوخته، تفاله تریاک و یا دیگر مواد مخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی را خرید، نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد و تبصره ذیل همین ماده به مجازات‌های زیرمحکوم می شود:

۱ ـ تا پنجاه گرم، تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.
۲ ـ بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد وچهار ضربه شلاق.
۳ ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.
۴ ـ بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی وپنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر مجازاتهای مذکور، به جای جریمه مصادره اموال ناشی از همان جرم ، و برای بار سوم اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.
۵ ـ بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم ، علاوه بر مجازات مقرر در بند ۴ به ازا هرکیلوگرم دو میلیون ریال به مجازات جزای نقدی مرتکب اضافه می گردد و در صورت تکراراعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.
۶ ـ بیش از یکصد کیلوگرم، علاوه بر مجازات جریمه نقدی و شلاق مقرر در بندهای ۴ و۵ حبس ابد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.

تبصره ـ مرتکبین جرایم فوق چنانچه به صورت زنجیره ای عمل کرده باشند و مواد برای مصرف داخل باشد مشمول مجازاتهای ماده ۴ خواهند بود و چنانچه یکی از دو شرط موجود نباشد به مجازاتهای این ماده محکوم می گردند.»

موفق وپیروز باشید