آیا به عنوان مدرک حساب میشه یا خیر؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۶۶ #29909815

با سلام یک فیملنامه در فایل افیس کامل کردم و می خوام برای ثبت اقدام کنم نیاز است تا ان را به یک موسسه هنری نشان دهم . اما نگران سرقت فیلمنامه هستم . من کد سیستمی فایل افیس را از ویندوز استخراج کردم که به نوعی اثرانگشت فایل می باشد و بیانگر این است که فایل من در تاریخ ۱۴۰۰/۳/۱۵ ایجاد شده و متن های ان در همان تاریخ نوشته شده است . هیچ دو فایلی در دنیا وجود ندارد که کد امضا الکترونیکی ان ها یکسان باشد در نتیجه این کد غیر قابل جعل و برگرداندن است . یعنی اگر یک کلمه به فایل افیس اضافه یا کم شود یا هر تغییری در فایل رخ دهد این کد تغییر پیدا می کند .حال اگر روزی فیلمنامه سرقت شود من فایل را به همراه کدی که سیستم داده نزد دادگاه ببرم و عنوان کنم این فایل با این کد در این تاریخ توسط من ایجاد شده با در نظر گرفتن اینکه مشخصات خود را در فایل افیس یادداشت کرده باشم . با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما میتوانید فیلمنامه خود را در سامانه ثبت اثر ادبی و هنری وزارت ارشاد ثبت نمایید .

سلام فیلمنامه خود را ثبت نمایید

فیلمنامه ی مزبور را در سامانه آثار هنری ثبت کنید.

باسلام
بهتر است آن را ثبت کنید تا از قوانین حمایتی بهره مند شوید.

اثر خود را ثبت کنید همچنین مطابق قانون حمایت از حقوق مولفان و مصنفان نمیتوانند از اثر شما بدون اجازه تان استفاده کنند

با درود با اخذ مجوز از‌ وزارت ارشاد امکان ثبت وجود دارد

بادرودوسلام بهتراست فیلم نامه خودرا در سامانه اثرادبی و هنری وزارت ارشاد ثبت نمایید.