سند گرفتن برای زمین قولنامه ای، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۹۲ پاسخ ۶۱,۵۲۲ #26122850

سلام
بنده یه گاراژ قولنامه ای ۱۲۰ متری خریده ام. در ملارد همه ملک های اطراف خلاف ساخته اند. مالک قبلی ۴۰ متر مغازه در انتهای ملک جواز گرفته است خلافش رو هم داده است.
چطور میتوانم سند بگیرم و چطور میتوانم مغازه رو در جلوی ملک در بیاورم و یک راهرو بزنم و پشت رو کارگاه کنم که خلاف نباشد؟
و هزینه جواز و سند تقریبا چقدر میشود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۹۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید به شهرداری و اداره ثبت محل مراجعه کنید.

به احتمال زیاد این زمین ها در مساحت بالا سابقه ثبتی دارند ولی بعدا بدون مجوز تفکیک شده اند و این زمین جزئی از یک زمین بزرگه که سند کلی دارند، برای این منظور از طریق اداره ثبت املاک محل بر اساس قانون تعیین تکلیف اراضی فاقد سند درخواست سند بدین.
برای مجوز ساخت اگه حوزه شهریه از شهرداری و اگه روستاست از دهیاری اقدام کنین.

با سلام .‌بله قابلیت گرفتم جواز و سند دارد ولی ابتدا باید مجوز را از شهرداری گرفت و برای سند از طریق اداره ثبت اقدام نمایید

با سلام، موضوع سند و جواز دو مقوله جدا از هم هستند .برای اخذ سند بنظر می رسد میتوانید از قانون تعیین تکلیف استفاده کنید ولی نظر قطعی را از کارشناسان اداره ثبت محل جویا شوید .در خصوص جواز این امر نیاز به مراجعه به شهرداری و طی مراحل تقاضا و تشکیل پرونده ، بازدید کارشناسی و تایید شهرداری دارد .

باسلام، ابتدائا باید آگاه شوید که آیا منطقه دارای سند رسمی هست یا خیر اگر سند داشته دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ایادی ماقبل فروشنده خود مطرح کنید.
برای جواز و هزینه آن به شهرداری مراجعه کنید

با توجه به عنوان سوال شما باید برای گرفتن دادخواست الزام به تنظیم سند بر علیه فروشنده بدید و اگر سند نداشت پروسه ثبتی را باید انجام بدید!
در مورد کارهای جواز باید به شهرداری مراجعه کنید!

سلام
تمام مواردی که پرسیدید روال کارهای اداری است که نیاز به مراجعه به شهرداری دارد .